Nova parada de la L60 de Reus Transport a l’avinguda de Salou

La nova parada té una andana de plataforma per facilitar l'accés sense esglaons a l’autobús, igual que les altres parades de la línia, així com bancs i papereres.

Bus de Reus. Foto: cedida

La companyia municipal d’autobusos, Reus Transport, ha culminats els treballs de creació d’una nova parada a la L60, situada prop de la cruïlla de l’avinguda de Salou amb el carrer de Mercè Rodoreda (entre  les parades Urbanització Mercader i Maria Aurèlia Capmany). La nova parada esta situada al costat d’un pas de vianants de l’avinguda de Salou, la qual cosa reforça la seguretat del usuaris i aproxima la L60 als veïns del barri Fortuny. La nova parada té una andana de plataforma per facilitar l’accés sense esglaons a l’autobús, igual que les altres parades de la línia, així com bancs i papereres.

La construcció de la nova parada forma part de l’acord assolit amb els representants del veïns dels barris Fortuny i Montserrat d’implantar diversos canvis en les parades del bus urbà per adaptar el servei a les demandes dels usuaris.

Així mateix, les línies 10 i 11 fan el final de línia a la parada Flix 2, situada al carrer dels Pirineus, al barri Montserrat, i no al carrer Montsant com fins ara. En aquesta parada de final de línia és on els vehicles fan la regulació de temps, i el canvi permet donar resposta a la demanda dels veïns. El canvi comporta que la parada Montsant sigui la primera parada del recorregut de les línies 10 i 11, i només per pujada de viatgers.