Vallsgenera organitza la jornada futur jove

L'activitat tenia com objectiu explicar la importància de les noves tecnologies en el món laboral als més joves

L’Institut Municipal de Desenvolupament Local Vallsgenera ha dut a terme aquest dimecres 1 de desembre la jornada Futur Jove. Amb l’objectiu d’explicar la importància de la innovació i les noves tecnologies als més joves de Valls, la Digital Manager, Belen Pueyo, i diverses empreses del territori han compartit la seva experiència. A l’acte hi han assistit els alumnes que cursen 4rt d’ESO dels col·legis Claret, Cor de Maria i dels instituts Jaume Huguet, Narcís Oller i Serra de Miramar, a més dels joves dels programes de formació i inserció i de la Unitat d’Escolarització Compartida de Vallsgenera.

Rosa Maria Rovira, regidora d’Empresa i Ocupació i presidenta de Vallsgenera, ha obert la jornada i ha destacat la importància d’adaptar-se a les noves situacions i oportunitats que sorgeixen al mercat laboral. En aquest sentit, Belen Pueyo, Digital Manager, experta en màrqueting digital ha compartit la seva experiència professional i ha posat de relleu professions de futur que, en els propers 5 anys estaran a l’alça com Social Media Managers, pilots de drons o especialistes SEO.

A la jornada també hi han participat cinc empreses del territori que han mostrat la seva experiència i com apliquen les noves tecnologies en el seu dia a dia. En concret, hi han pres part Rafel Rafí de REM Experience que ha presentat com la realitat virtual i la realitat augmentada ofereixen noves maneres de comunicar; Jan Barrabeig de BRB Karts, fabricant de karts elèctrics i amb un 90% de components reciclables; Adrià Agramunt, de Viajes para ti!, que ha explicat que el futur de les agències de viatge recau en internet; Albert Esteve d’AES Consultoria que ha mostrat com la tecnologia és essencial en el sector de la logística perquè els productes arribin als consumidors; i Lluís Campmajó, de Campmajó Bikes, que ha portat a l’escenari una de les bicicletes adaptades que fabriquen. La jornada ha finalitzat amb un Kahoot de preguntes sobre l’acte i els guanyadors han obtingut dues entrades per al cinema.