El restaurant El Álamo d’Alcover tanca per la crisi del coronavirus després de 42 anys

Els propietaris ho han anunciat en un escrit

El restaurant El Álamo d’Alcover no ha pogut superar la crisi provocada per la pandèmia del coronavirus i les continues restriccions a l’hostaleria. Els propietaris del local, situat a la carretera de Montblanc, han anunciat el tancament de les seves portes en un comunicat difós per les xarxes socials.

“Després de 42 anys gaudint donant el millor servei possible als nostres clients i amics, ha arribat el moment de tancar definitivament les nostres portes. L’actual situació econòmica i les restriccions que pateix el nostre sector fan impossible seguir endavant amb aquest gran projecte familiar al que tanta dedicació i empeny hem bolcat”, han explicat.

“Precisament avui, dia de Sant Esteve, i envaïts per una profunda tristesa, no podem fer més que donar-vos les gràcies per tants moments inolvidables, tants somriures, tantes celebracions i tants brindis. Ha estat una experiència molt bonica. I encara que ens pesi molt haver de tancar les portes a tants somnis, volem dir-vos que us portarem sempre als nostres cors”, han agraït a l’escrit.