fbpx

Molta assistència a la xerrada divulgativa sobre la salut sexual a l’Espluga

Avatar photo

La Marató d’enguany ha posat especial atenció en la necessitat de contemplar la perspectiva de gènere en tots els àmbits de la medicina i de la recerca. En concret, la capacitat de la recerca sobre sexualitat i reproducció incidirà en àmbits tan necessaris com la prevenció, el diagnòstic i el tractament d’aquestes malalties en la ciutadania, posant especial atenció en les dones, el col·lectiu més afectat, amb eines avançades com la intel·ligència artificial o la telemedicina, en totes les especialitats implicades i per mitjà de totes les àrees de la recerca, per a la millora de l’esperança i la qualitat de vida de totes les persones.

A l’Espluga de Francolí es va dur a terme dijous 30 de novembre a les 18 hores a la Sala Llucià Navarro del Casal de l’Espluga de Francolí. L’activitat estava programada en el marc de les xerrades que organitza la Formació Permanent i va comptar amb una gran assistència de públic. 

L’explicació va anar a càrrec de la Miren Ubiria, farmacèutica i professional de la salut. També hi va participar la Laura Martínez Vidal, fisioterapeuta (col·legiada número 5534), osteòpata i responsable del centre Cos Vital que va parlar de la importància del treball del sòl pelvià i va finalitzar la seva aportació amb una petita sessió pràctica. 

Les xerrades divulgatives s’emmarquen en una intensa campanya de divulgació i sensibilització adreçada als joves que impulsa la Fundació La Marató de TV3.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Comprar a Constantí tornarà a tenir premi aquest Nadal

Notícia següent

Indignació a Catalunya: Una àvia malalta, sense ambulància i a 2ºC a ple carrer

Notícies relacionades