fbpx

“La Marató de TV3” porta una xerrada a Santa Coloma

Avatar photo

Divendres 15 de desembre, a les 6 de la tarda, a la sala de la torre del Castell dels Comtes de Santa Coloma de Queralt, tindrà lloc la xerrada sobre salut sexual i reproductiva que s’emmarca dins la campanya de divulgació i sensibilització que impulsa la Fundació La Marató de TV3La xerrada és oberta tant a les persones adultes com a les persones joves.

En motiu d’aquesta trobada, l’Oficina Jove de la Conca instal·larà al Castell una exposició sobre la prevenció de les malalties de transmissió sexual i alhora posa en valor la importància de les relacions afectivosexuals segures. Aquesta exposició es podrà veure fins al 20 de desembre.

Aquest any La Marató va dedicada a la Salut Sexual i reproductiva i vol posar especial atenció en la necessitat de contemplar la perspectiva de gènere en tots els àmbits de la medicina i de la recerca. En concret, la capacitat de la recerca sobre sexualitat i reproducció incidirà en àmbits tan necessaris com la prevenció, el diagnòstic i el tractament d’aquestes malalties en la ciutadania, posant especial atenció en les dones, el col·lectiu més afectat, amb eines avançades com la intel·ligència artificial o la telemedicina, en totes les especialitats implicades i per mitjà de totes les àrees de la recerca, per a la millora de l’esperança i la qualitat de vida de totes les persones.

L’Oficina Jove de la Conca, la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Santa Coloma de Queralt i l’Associació de joves Queractiu han col·laborat plegades per tornar a portar la iniciativa.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

ÚLTIMA HORA | S’incendia un pis al centre de Tarragona

Notícia següent

Arriba la Zambomba Flamenca solidària a Salou

Notícies relacionades