La campanya comercial de Nadal clou amb èxit

La recaptació solidària es va lliurar a la Fundació Estela i TarracoSalut

0
184
Cosum Gencat MORAT (juny 2019) 728×90

El passat dia 10 es va celebrar l’acte de cloenda de la campanya comercial de Nadal endegada conjuntament per totes les associacions de comerciants de Tarragona, des de ponent a llevant, i per la regidoria de Comerç de l’Ajuntament. L’acte es va celebrar a Caixa Fòrum amb la presència de la consellera de Comerç de l’Ajuntament, Elvira Ferrando; el director de l’àrea de Negoci de CaixaBank a Tarragona, David Ciscar; el president de l’Associació de Comerciants Via T, Salvador Minguella, i el president de l’associació dels Voltants del Mercat, Josep Maria Joan, entre d’altres.

Una de les activitats desenvolupades durant la campanya i a la que s’hi van adherir 140 comerços, va ser la decoració de Nadal, creada i dissenyada per la Fundació Estela per la Discapacitat. El total recaptat en la decoració ha anat destinat a la Fundació Estela, a qui se li va lliurar un donatiu de 4.235€.

D’altra banda, al’entitat sense ànim Tarraco Salut se li van lliurar 3.000€ recollits amb motiu de la Campanya Nadal Musical. L’aportació la va realitzar l’Obra Social “la Caixa”.
També es van lliurar duesPlayStation 4 que es van sortejar entre els participants a la gimcana d’aparadors de Nadal i, finalment, es van lliurar els premis als sis establiments guanyadors del concurs d’aparadors nadalencs: MiguelGigar-the Barber, D-Nas essències a l’aire, Farmàcia Garcia, Urly Flamenca, Netadent i El Racó del Pagès.

FER UN COMENTARI