Josep Arnal i Gisela Carrion, guanyadors de la Mitja Marató de Sitges

La Mitjà Marató ha reunit a 1725 atletes i el Quart de Marató a 791 atletes. Més de 200 nens i nenes han participat en la segona edició de les curses infantils, celebrada dissabte

0
161
Cosum Gencat BLAU (juny 2019) 728×90

Josep Arnal, amb un temps d’1h08’40 segons i Gisela Carrión, amb un temps d’1h19’01”, han estat els guanyadors de la 36ª edició de la Mitja Marató de Sitges,  celebrada diumenge, una prova que ha reunit a 1725 atletes.

En la prova del Quart de Marató, que ha celebrat la seva vuitena edició i on han participat 791 corredors, els guanyadors han estat Marco Segura, amb un temps de 35’17’’’ i Núria Cascante, amb un temps de 40 minuts.

En clau local, els tres primers classificats de la Mitja Marató en categoria masculina han estat per ordre Dani Serra, Raúl Estevez i Carlos Mendez, i en categoria femenina Bàrbara Anento, Gemma Raventós i Nicky Yeates.

També en clau local, en el Quart de Marató el podi masculí ha estat integrat per Xavier Vives, Francisco Jesús Castellsagué i Joan Tutusaus, mentre que el podi femení local ha estat per Vinyet Noguero, Simone Waterhouse i Serena Serra.

En la jornada prèvia a la Mitja i Quart de Marató, celebrada dissabte, es va celebrar la segona edició de les curses infantils, superant la xifra de participants de l’any anterior passant dels 120 de l’any anterior als més de 200 d’aquesta edició. Les curses no eren competitives tot i que els participants van rebre medalla de participació.

L’Escola Pia, per haver comptat amb més participants, va rebre un txec de 100 euros per a material esportiu.

La Mitja i Quart de Marató de Sitges està organitzada per l’Ajuntament de Sitges i Zona Vip Events i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Federació Catalana d’Atletisme i el patrocini de Allianz, Ànecblau, Intersport Quinze i Sports Bar Sitges.

FER UN COMENTARI