Investiguen un veí de Santa Bàrbara per tenir abandonats sis gossos de caça

El Seprona de la Guàrdia Civil va localitzar els animals, tancats en una gàbia, amb greus símptomes de desnutrició i males condicions higièniques i sanitàries

0
187
Pla general dels gossos localitzats en estat d'abandonament pel Seprona en una finca de Santa Bàrbara

El Seprona de la Guàrdia Civil ha pres declaració com a investigat un veí de Santa Bàrbara per tenir abandonats sis gossos de caça de rassa mestissa tancats en una gàbia de la seva finca. Els agents van iniciar la investigació després de descobrir els animals a finals de febrer: presentaven greus símptomes de desnutrició i desatenció veterinària. Segons el cos armat, després d’intentar aconseguir infructuosament la col·laboració dels veterinaris del Departament de Territori i Sostenibilitat, van acudir a l’entitat Engrescats Terres de l’Ebre, qui s’ha fet càrrec dels animals. També van localitzar el propietari de la finca perquè atengués en un primer moment els animals i, posteriorment, se’l va citar com a investigat per sis presumptes delictes d’abandonament dels animals.

En seu policial, l’home va manifestar que l’estat de desnutrició i desatenció veterinària dels animals era pel fet que no els podia mantenir. El Seprona ha remès les diligències instruïdes als jutjats d’Amposta.

FER UN COMENTARI