Roba als treballadors d’un Hospital mentre l’atenien

Va robar a la dona que l'atenia

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Agents pertanyents al Grup Operatiu de Resposta (GOR) de la Brigada Provincial de Seguretat Ciutadana de la Prefectura Superior de Policia de La Rioja han detingut a un home, de 46 anys, com a presumpte autor de la sostracció de diferents efectes a treballadors de l’Hospital de Sant Pere de Logronyo. Sostracció que es va produir en el mateix hospital per l’home que aquest mateix matí havia estat assistit com a pacient d’aquest hospital.

Els fets van ocórrer en un carrer cèntric de Logronyo quan una dona alertava a la Sala Cimacc-091, que aquest mateix matí quan es trobava treballant a l’Hospital de Sant Pere, li havien sostret del seu despatx el seu telèfon.

La víctima quan es va adonar de la sostracció, havia anomenat al seu propi telèfon agafant el mateix, un home, al qual la víctima li havia ofert una quantitat de diners per recuperar el telèfon mòbil, accedint l’autor de la sostracció a quedar i per la quantitat de cinquanta euros retornar-li el telèfon mòbil.

Pel que la víctima quan es va dirigir al punt on havia quedat amb l’home va avisar a la Sala Cimacc-091, personant-se diverses patrulles de seguretat ciutadana els quals van procedir a la identificació de l’home, i en realitzar-li un escorcoll superficial localitzen ocult entre els pantalons i l’abdomen el telèfon mòbil de la víctima, per la qual cosa van procedir a la seva confiscació i detenció d’aquest.

LA SOSTRACCIÓ ES VA PRODUIR PER UN PACIENT DE L’HOSPITAL

El detingut és un home, espanyol, amb domicili a Logronyo al qual li consten vuit antecedents penals per fets similars als relatats, una requisitòria en vigor per un Delicte contra el Patrimoni i dotze requisitòries cessades. L’autor havia estat com a pacient a l’Hospital de Sant Pere, el matí d’aquest mateix dia en què va ser detingut, moment en el qual havia sostret el telèfon mòbil d’una treballadora i dos parells de sabatilles d’un dels vestuaris de l’hospital d’altres dos treballadors.