Un taxista pateix un infart mentre conduïa i sobreviu gràcies al seu client

El taxista va patir un infart i va xocar contra 2 cotxes, però va tenir la "sort" que el seu client era un metge que es dirigia a la feina

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Un metge ha salvat aquest dimarts a Sevilla la vida d’un taxista que, mentre oferia els seus serveis per a traslladar al sanitari a l’hospital, ha sofert una parada cardiorespiratòria.

 

Gràcies a la ràpida actuació tant del metge com de la Policia Local, s’ha aconseguit mantenir al taxista amb vida fins a l’arribada del 061 que el va traslladar a l’hospital, segons ha assenyalat Emergències Sevilla en un comunicat.

 

Els fets han ocorregut al voltant de les 11.20 hores, quan es produïa un sinistre vial múltiple a l’avinguda Manuel Siurot de Sevilla, a escassos metres de l’Hospital Verge de la Rosada i pràcticament davant del Centre de Transfusió Sanguínia.

 

Un taxista de 53 anys traslladava a un client a l’entorn hospitalari. Metres abans del lloc del sinistre, el taxista es va esvair sobre el volant, quedant sense control el vehicle, que va xocar contra dos vehicles que circulaven per davant.

 

Afortunadament, l’usuari del taxi era metge de professió i va identificar ràpidament que el seu conductor estava sofrint una parada cardiorespiratòria. Amb l’ajuda d’un dels conductors afectats, va evacuar al taxista a l’exterior, començant a realitzar maniobres RCP al mateix temps que avisava als serveis d’emergències.

 

Una dotació de Policia Local va arribar immediatament al lloc i va ajudar començant a auxiliar al facultatiu i localitzant un desfibril·lador en la zona. La ràpida intervenció d’aquest metge va aconseguir que el taxista recuperés les constants vitals en dues ocasions després d’entrar en parada cardiorespiratòria.

 

Quan els agents van arribar amb el desfibril·lador, el pacient havia recuperat la consciència momentàniament, però va tornar a entrar en parada en dues ocasions, la qual cosa va motivar que el desfibril·lador apliqués descàrregues elèctriques en dues ocasions.

 

A l’arribada de l’equip d’Emergències Sanitàries 061, el pacient havia recobrat les constants vitals i, una vegada estabilitzat per l’equip sanitari, va ser traslladat a l’Hospital per a la seva atenció.

 

La ràpida actuació del metge i el suport de la Policia Local i els sanitaris el Centre de Transfusió Sanguínia han permès mantenir amb vida al conductor i d’aquesta manera el seu trasllat a l’hospital ràpidament.