Aquesta és la població atemorida per la imminent celebració de Cap d’Any

Preocupa la facilitat amb la qual un tipus concret de joves a Espanya poden portar armes blanques i estar disposats a utilitzar-les fins i tot provocant la mort de la víctima

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Els habitants d’Hernani segueixen tenint present l’assassinat de Lukas, mort el passat dia de Nadal després de rebre diverses punyalades. Es manté el dispositiu policial previst, però preocupa la facilitat amb la qual un tipus concret de jove a Espanya pot portar armes blanques i estar disposat a utilitzar-les fins i tot provocant la mort de la víctima.

 

La foto d’aquest jove acompanyada per una pancarta i un “sempre amb nosaltres” va rebre els aplaudiments de comiat dels seus veïns d’Hernani ahir a la nit durant una concentració. Les paraules de la seva mare “en un moment dur, amb el cor trencat”, demanant “temps per afrontar la situació” i el record dels seus amics tacat per la punyalada que va rebre el jove de 24 anys. Una disputa amb els que els van començar a incomodar a la sortida d’una discoteca. Un enfrontament a cops de puny i el moment en què un dels agressors treu una navalla de la butxaca, se la dona al presumpte assassí i posa fi a la vida de Lukas.

 

La reacció dels seus amics en veure’l sagnant. Commoció que roman al municipi i violència que genera cert temor a les celebracions de Cap d’Any.