fbpx
Dilluns, 26 de febrer de 2024
És notícia

José Luis Martín, alcaldable del PP a l’Ajuntament de Tarragona: “El Partit Popular ha demostrat que quan governa ho fa bé”

Des del febrer de 2016 el PP forma part del Govern municipal de Tarragona. Com valora la tasca del PP a l’Ajuntament?
La tasca del Partit Popular des de que es va signar el pacte de ciutat la valoro molt positivament, sobretot pel que fa a les àrees que hem gestionat: Turisme, Esports, Mobilitat i Espais Públics. Son quatre àrees amb les que Tarragona ha progressat molt positivament, i amb les que el Partit Popular ha demostrat que quan governa ho fa bé.

Des del novembre del mateix any, vostè és el primer tinent d’alcalde de la ciutat. Com ha estat treballar per Tarragona durant aquest temps?
Des del Partit Popular de Tarragona, en el meu cas des de l’àrea d’Espais  Públics, hem governat millorant diversos espais públics. Hem arranjat voreres, l’enllumenat, jardineres, parcs infantils… per exemple, hem invertit més de 700 mil euros en parcs infantils i hem renovat 21 parcs i jardins a la ciutat de Tarragona.

Com he dit abans, des del partit Popular hem demostrat que quan governem a Tarragona, ho fem bé, i aquesta serà una de les raons i objectius que defensarem a les properes eleccions municipals.

Actualment, esteu governant amb el PSC. Com han estat aquests tres anys de mandat?
En conjunt, la valoració del Govern municipal és molt positiva. En concret les àries que ha governat el Partit Popular, ja que ho hem fet bé. Pel que fa al pacte, puc dir que ha estat positiu. Ha estat un pacte de ciutat que, fora d’idees polítiques, ha treballat per millorar-la.

La gent creu en aquest pacte?
Quan es va firmar al saló de plens tenia majoria absoluta. Ara tenim el suport de 13 regidors de 27 que n’hi ha, per tant crec que és un pacte de la majoria dels veïns de Tarragona.

Per altra banda, el segell del Parit Popular ha servit perquè els veïns i veïnes de la ciutat vegin que Tarragona ha millorat en aquests tres anys.

Indubtablement, un dels esdeveniments més importants durant aquesta legislatura ha estat la celebració dels Jocs Mediterranis. Tarragona va estar a l’altura?
Sí. Per una banda, els jocs van servir per situar a Tarragona fora de l’àmbit de ciutat mitjançant les retransmissions televisives i dels mitjans de comunicació en general Per altra banda, els Jocs ens han deixat unes instal·lacions, com és l’anella Mediterrània, que en l’actualitat està gestionant la meva companya de partit, Elisa Vedrina, que sense dubte han estat un guany per la ciutat de Tarragona.

Quins altres projectes de ciutat subratllaria d’aquest mandat que acabarà en breu?Sobretot les àrees que hem estat gestionant des del Partit Popular. En l’àmbit de turisme, per exemple, la nostra prioritat ha estat situar a Tarragona com a referent d’un model de turisme familiar, de fet, fa poc hem rebut una distinció sobre turisme familiar.

Per altra banda, des de l’àrea d’Espais Públics, que gestiono jo mateix, hem millorat diversos aspectes de Tarragona com les voreres, l’enllumenat (on hem invertit més d’un milió d’euros en els darrers tres anys), els parcs infantils i la jardineria en general.

Tot i ser una cara coneguda entre el PP de Tarragona, és la primera vegada que encapçala la llista a l’alcaldia de Tarragona. Com afronta el repte?
Amb molta il·lusió. És veritat que és la primera vegada que em presento com a cap de llista, però la tercera que em presento  a unes eleccions.

Es veu preparat per posar-se al capdavant del consistori?
Sí, per això em presento. Vull guanyar i, si pot ser, repetir els 7 regidors que vam tenir a l’anterior mandat.

Quin consell li ha donat Alejandro Fernández, actual president del PP a Catalunya?El que em diu és  que estarà a disposició del Partit Popular de Tarragona per a tot el que pugui ajudar.

Quins seran els pilars bàsics del programa electoral del PP?
Bàsicament, la millora de l’espai públic, seguretat ciutadana, seguir treballant en l’àrea d’esports i col·locar a Tarragona al capdavant com a destí turístic.

En les últimes eleccions vau aconseguir quatre regidors. Com creu que pot afectar als propers comicis tot el que s’ha viscut en aquest últim any i mig a Catalunya?
Hi haurà  partits que intentaran barrejar les coses, però nosaltres tenim clar que treballarem per vendre el projecte de la ciutat de Tarragona sense barrejar els interessos que poden tenir altres partits polítics.

Arribat el moment, amb quins partits estaríeu disposats a pactar?
Està clar que el Partit Popular pactarà sempre amb partits constitucionalistes, i mai amb partits separatistes.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Marta Llorens, candidata de la CUP a l’alcaldia de Reus: “L’objectiu de la CUP és assolir l’alcaldia i governar”

Notícia següent

Pla Estratègic per garantir la viabilitat present i futura del mercadet del Camp d’Esports

Notícies relacionades