Els joves bisbalencs podran escollir els grups que actuaran durant la Nit Jove de la Festa Major

Aquesta iniciativa sorgeix de proposta guanyadora a la millor idea del Videobox 2018

0
154

El proper dijous 10 de gener, a les 19h, el CMC acollirà una reunió oberta, adreçada als joves del municipi, per decidir quins grups actuaran durant la Nit Jove de la Festa Major 2019. Aquesta reunió es durà a terme perquè va ser la proposta guanyadora com a ‘Millor idea’ del Videobox 2018, el concurs d’idees de la Festa Major que organitza la Regidoria de Joventut.

Durant els dies de la Festa Major, la Regidoria de Joventut tira endavant el Videobox, una iniciativa mitjançant la qual els joves s’enregistren en vídeo fent propostes relacionades amb l’àrea de Joventut. Uns dies més tard, l’Ajuntament organitza un acte en el qual es premien dues idees: la millor i la més original. Enguany, la idea que va obtenir el premi a ‘la millor’ va ser la que proposava que els joves triessin els grups que actuaran durant la Nit Jove de la Festa Major i la més original, segons el jurat, va ser la que proposava fer un concurs de patinets a la pista d’skate.

El compromís de la Regidoria de Joventut és fer realitat les idees guanyadores del concurs, a més d’entregar un premi als guanyadors que, en aquest cas, va ser un dron per a la millor idea i un sopar per als joves que van proposar la idea més original.

L’any 2017 la idea guanyadora va ser la d’emprar gots reutilitzables durant la Festa Major i, enguany, els gots de la Festa Major han sigut d’aquest tipus i les regidories de Joventut i Medi Ambient han promogut la campanya ‘Oh my got’. D’altra banda, la idea més original la va guanyar l’entitat ‘Els Esventats’, que van proposar fer el pregó de la Festa Major 2018.

FER UN COMENTARI