Els centres cívics, presents al Parc de Nadal de Tarragona

Les ludoteques de la Xarxa de Centres Cívics de Tarragona, al Parc de Nadal de Tarragona 2018-2019

0
169

Dins del gran ventall d’activitats que s’han pogut trobar aquest any al Parc de Nadal de Tarragona, una de les més destacades ha estat l’espai de ludoteques dels Centres Cívics.

L’objectiu d’aquest servei de ludoteca era aconseguir que els nens i nenes a través de les joguines, disfresses i diversos jocs, interactuessin entre ells, alhora que s’aconseguien bons hàbits com el de recollir les joguines un cop utilitzades.

Es van proposar dos espais diferenciats per tal que nens i nenes de la mateixa franja d’edat poguessin interactuar:

La primera zona, anomenada LudoBaby, dedicada als més menuts, de 0 a 2 anys i a on els pares i mares, podien entrar a l’espai amb els seus fills/es, conjuntament amb els monitors i monitores per a aprendre jugant.

La segona zona de ludoteca de 3 a 7 anys on també es va oferir la possibilitat que entressin pares i mares a acompanyar i jugar amb els seus fills i filles, però en aquest cas, la interacció entre els diversos nens i l’aprenentatge amb el monitor o monitora, pren més protagonisme.

La zona de ludoteques va estar oberta el mateixos dies que el Parc de Nadal al Recinte Firal de Congressos de Tarragona, del 27 de desembre al 4 de gener, d’11 a 14 hores i de 17 a 20 hores.

FER UN COMENTARI