El Parc de Vacances Vilanova Park reconegut novament entre els millors d’Europa

És l'únic càmping de la província de Barcelona que rep la distinció Best Camping Europe 2019

0
1544
Imatge del Parc de Vacances Vilanova Park. Cedida
Cosum Gencat BLAU (juny 2019) 728×90

Després que el club d’automobilistes d’Holanda ANWB amb més d’1,5 milions d’associats i  l’ ADAC d’Alemània amb 21 milions, inspeccionessin més de 2 mil càmpings durant el 2018, ambdues entitats han decidit distingir per darrer any consecutiu al Vilanova Park com un dels millors càmpings d’Europa pel 2019.

El  Vilanova Park és l’únic parc de vacances de la província de Barcelona que rep aquesta distinció, fruit de les contínues millores tant en les seves instal·lacions com en la qualitat dels seus serveis. Així mateix, durant el 2018,  El Restaurant Mas Roquer rebia per part de la Federació Espanyola de Càmping  la condecoració com a Millor Restaurant de Càmpings d’Espanya.

En declaracions a la Ciutat del Garraf, des de la direcció del Parc de Vacances Vilanova Park en Xavier Martínez assegura que “és el premi al treball que any rere any realitzem per continuar rebent aquestes distincions”. Martínez ha destacat que la figura del Parc de Vacances ajuda a potenciar fortament la ciutat de Vilanova i la Geltrú i la posiciona dins del mercat turístic europeu.

FER UN COMENTARI