El director del CatSalut visita l’Hospital Universitari Sant Joan

També ha visitat el CAP Marià Fortuny de Reus on ha explicat que una de les prioritats del seu departament és “potenciar l’atenció primària i l’atenció intermèdia”

0
234

Adrià Comella, director del Servei Català de la Salut (CatSalut) ha visitat aquest matí l’Hospital Universitari Sant Joan i el Centre d’Atenció Primària Marià Fortuny de Reus on ha destacat “la importància del treball en xarxa i l’establiment d’aliances estratègiques entre proveïdors”. El director del CatSalut, que a primera hora del matí ha participat en un programa radiofònic on ha explicat com s’ha d’anar transformant la regió sanitària en els propers anys, ha pogut conèixer, de la mà dels seus professionals, com és el dia a dia de diverses àrees de l’Hospital com el servei d’urgències, el bloc quirúrgic, diagnòstic per la imatge, oncologia o pediatria, entre d’altres.

Posteriorment, s’ha desplaçat al CAP Marià Fortuny, centre que té la particularitat de tenir
integrats els serveis socials de l’Ajuntament i de compartir edifici i sinergies amb una residència d’avis de 64 places. En una trobada amb professionals del CAP, Comella ha destacat que una de les prioritats del seu departament és “potenciar tant l’atenció primària de salut com l’atenció intermèdia”.

En la visita, el director del CatSalut ha estat acompanyat per Noemí Llauradó, presidenta del
Consell d’Administració de l’Hospital; Ramon Descarrega, director dels Serveis Territorials de
Salut a Tarragona; Mateu Huguet, director gerent de l’Hospital i Jesús San Miguel, director del
CAP Marià Fortuny, entre altres responsables i professionals de les tres institucions.

FER UN COMENTARI