Dansa, noves tecnologies i realitat virtual es fusionen a ‘Quadres d’una exposició’

0
127
Cosum Gencat MORAT (juny 2019) 728×90

Dansa, noves tecnologies i realitat virtual es fusionen a ‘Quadres d’una exposició’. El Teatre de la Llotja acollirà aquest diumenge, 24 de març, a les 19 hores, aquesta ‘suite’ de quinze peces musicals dirigida pels ballarins Roser Muñoz i Joan Boix i produït pel Centre de Dansa de Catalunya.

‘Quadres d’una exposició’ és una obra musical composta per Mussorgski per retre tribut a Viktor Hartmann, arquitecte, dibuixant i pintor aficionat, i amic íntim del compositor. La partitura s’inspira en l’exposició pòstuma de les obres de Hartmann en l’Acadèmia Imperial d’Arts de Sant Petersburg.

L’espectacle juga amb les noves tecnologies i amb estètiques contemporànies, l’ús de vídeoprojeccions, amb imatges reals i animacions o la irrupció de personatges que surten de la pantalla per ballar en escena. D’aquesta manera, afegeixen màgia i emoció a una creació que fa entrar als més petits en el món fascinant del ballet. Es tracta, en definitiva, d’una suite de quinze peces musicals que adopta el format d’una visita guiada a un museu amb ulleres de realitat virtual.

A més, el Teatre de la Llotja ha programat per al proper dilluns, 25 de març, a les 10.00h, la funció escolar d’aquest espectacle. Tota la informació i la venda d’entrades al web de LaTemporada.

FER UN COMENTARI