Creixell gaudeix de la Cavalcada dels Reis Mags 2019

0
270
Cosum Gencat MORAT (juny 2019) 728×90

Els Reis Mags de l’Orient van començar la seva estada a Creixell anant a visitar els dos centres geriàtrics de la Vila: la residència l’Ermita i la llar d’avis Mar i Sol, abans de començar la seva cavalcada per el nostre municipi.

Al voltant de les 18:30h enfilant l’avinguda Catalunya per anar al nucli històric de la vila va arribar la Cavalcada 2019 de Creixell.

Els tres Reis Mags anàven dalt de tres magnífics cavalls. Els acompanyàven el Patge Reial, els patges ajudants, els voluntaris de Protecció Civl, la Policia Local, un grup de personatges de Disney, El Drac Artcai, la Batucada Els Engrescats i molts nens i nenes de la Vila, acompanyats dels seus familiars.

Després de fer un recorregut pel nucli històric repartint molts caramels, vàren anar cap a la plaça del Mirador i també a l’església parroquial de Sant Jaume.

Un any més la Cavalcada de Reis de Creixell ha complert amb la tradició secular d’anar a fer l’Adoració al Nen Jesús a l’església de Sant Jaume de Creixell. Han estat rebuts a l’entrada per Mossén Joan Brulles, rector de Creixell. Ha estat un acte senzill però molt emotiu on els Reis Mags han fet l’adoració de la imatge del Nen Jesús i han rebut l’aplaudiment del nombrós públic que omplia l’església parroquial de Sant Jaume de Creixell.

Després de l’església la Cavalcada de Reis 2017 va acabar a la plaça del Mirador. Allà, l’alcalde de Creixell Jordi Llopart, va donar les claus de Creixell al Rei Blanc per tal que SSMM podéssin entrar a totes les cases de la Vila. El Rei Blanc Melcior va agrair el gest de l’Alcalde i va adreçar unes paraules molt afectuoses a les mes de 300 persones que omplien la plaça del Mirador. També es va fer el tradicional castell de focs de benvinguda als Reis Mags per part de la pirotècnia Igual. Els nens i nenes van poder donar les cartes als Reis personalment i rebre els caramels.

Un cop acabada la Cavalcada els Reis Mags van anar a diferents llars creixellenques a on van lliurar personalment els regals a la mainada que quedaven enbadalits. A Creixell es manté també viva la costum que els Reis Mags vagin a les cases que ho demanem a repartir personalment els regals.

FER UN COMENTARI