Sucre, ametlla i ou són els tres ingredients bàsics per fer els panellets, les postres típiques de la castanyada juntament amb els moniatos i les castanyes.
Són uns dolços molt energètics perquè són rics en hidrats de carboni (gràcies al sucre i també al moniato) i també rics en greixos saludables (gràcies als fruits secs).
Fer panellets és fàcil ja que només cal pastar bé tots els ingredients. Això sí, cal ser una mica previsor i, fer-ho amb una mica de temps perquè la massa reposi. El secret: controlar bé el temps del forn.
Se’n fan de coco, de codonyat, d’avellana, de xocolata… però els clàssics continuen sent els de pinyons.
Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Reus, juntament amb el Grup de Delinqüència Urbana de Cambrils, han localitzat i…
L’Ajuntament de Molins de Rei ha preparat un seguit d’activitats i portes obertes amb motiu del Dia Internacional dels Museus…
L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, a través del Servei de Medi Natural i Litoral del Consell Comarcal del Garraf,…
Un home de 55 anys va morir ahir a l'Hospital de Son Espases després de patir lesions molt greus en…
El Museu del Port de Tarragona ha celebrat aquest dimarts, 13 de maig, els actes institucionals de commemoració del seu…
Igualada viurà aquest cap de setmana del 17 i 18 de maig unes jornades plenes d’adrenalina, esport i espectacle amb…
Esta web utiliza cookies.