Una conductora èbria mata un motorista

Va deixar ferides dues persones més

Un motorista de 69 anys ha mort aquesta nit a Sevilla després de ser envestit per un turisme. La conductora del cotxe quadruplicava la taxa màxima d’alcoholèmia i ha estat detinguda.

Emergències de l’Ajuntament sevillà ha informat que cap a les 22.30 hores els serveis d’emergències eren alertats per un sinistre vial ocorregut a la Carretera de Carmona, a l’altura del carrer Metalurgia en direcció a l’Avinguda de Kansas City.

Immediatament, es van desplaçar al lloc efectius de Policia Local, Bombers i Emergències Sanitàries 061, que van començar a atendre les persones lesionades.

De les primeres indagacions realitzades per l’equip de Policia Local encarregat de la investigació es desprèn que el turisme conduït per la detinguda va topar amb la motocicleta del difunt, en què també viatjava la seva dona, de 68 anys i que va resultar ferida.

Pel que sembla, després d’arrossegar-los una distància considerable va anar a col·lisionar amb una altra motocicleta que circulava en sentit contrari i el conductor de la qual, de 38 anys, també va resultar lesionat.

Els equips sanitaris van estar realitzant maniobres de reanimació al motorista greument ferit durant una hora, no aconseguint recuperar les constants vitals i es va certificar la seva mort a les 23.30 hores.

Els lesionats van ser traslladats a hospitals per a la seva assistència.

La conductora detinguda, de 50 anys, quadruplicava la taxa màxima permesa d’alcoholèmia, i ha estat traslladada a dependències policials, on es troba en aquests moments.

Per la seva banda, els investigadors de Policia Local estan fent els treballs propis per aclarir les circumstàncies que van envoltar el cas.