Un home mata el caixer d’una gasolinera quan li demana que fes servir la mascareta

El caixer d’una gasolinera va ser assassinat a trets per una persona que no va voler vendre-li una cervesa per no utilitzar la mascareta. La disputa que va culminar en crim va succeir a la ciutat d’Idar-Oberstein, Alemanya. L’assassí, de 49 anys, va confessar el crim a la policia i està detingut.

El fiscal en cap de la ciutat de Trèveris, Kai Fuhrmann, ha explicat que un home de 49 anys es trobava en una gasolinera de la ciutat de Idar-Oberstein, quan es va enfurismar després que l’empleat de la benzinera es negués a vendre-li una cervesa per no portar la mascareta.

El presumpte autor ha confessat l’assassinat de l’estudiant de 20 anys que treballava a la gasolinera a l’efectuar-li un tret al cap, argumentant que la càrrega de la pandèmia l’havia dut a disparar, segons Fuhrmann.

El sospitós es va presentar l’endemà a la comissaria. Va intentar justificar-se a l’expressar que es va sentir acorralat i «no va veure cap altra sortida» per donar exemple, ha detallat el fiscal, qui a més ha manifestat que el presumpte autor semblava «responsable de la situació general, ja que feia complir les normes».