Un fotògraf esborra totes les fotos de la boda per venjança

Els nuvis van deixar el fotògraf sense dinar

exchange of wedding rings white

Les noces d’una persona és un moment únic. Normalment, es controla fins a l’últim detall perquè tot surti perfecte. Des de l’adorn més petit fins al menjar o el ball. I una part molt important de tot això és el fotògraf. Tenir fotos o vídeos per a poder veure el dia una vegada i una altra.

Aquesta parella tenia tot perfectament lligat. Bé, tot no. Un usuari de la xarxa social Reddit va explicar la història. L’home era amic de la parella i li van pagar pocs diners per fer les fotos, però ell va accedir. El que no esperava és que li tractessin tan mal i li deixessin sense poder asseure’s ni menjar durant la celebració.

L’home va explicar que va realitzar tot. Va acompanyar a la núvia, va fer foto dels convidats, dels discursos i de tots els detalls de les noces, però que quan portava sis hores treballant va decidir parar per a poder menjar alguna cosa. En aquest moment va descobrir que no tenia lloc en la taula.

Per això, es va plantar davant del nuvi i li va dir que havia d’anar-se a menjar alguna cosa i a beure, però el nuvi es va negar, així que el fotògraf va decidir esborrar totes les fotos davant d’ell i anar-se del banquet. Amb tot això, la parella s’ha quedat sense cap foto del dia.