Un conductor mor amb el cotxe en marxa en mig d’una carretera catalana

La copilot va haver d'agafar el volant quan estaven a punt d'accidentar-se

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Un home ha mort mentre estava conduint per una carretera catalana i la persona que anava de copilot ha hagut d’agafar el volant per evitar un tràgic accident. Els fets van passar el diumenge de la setmana passada a la carretera GIV-4011, entre Campelles i Ribes de Freser, al Ripollès.

Segons explica El Punt Avui, un matrimoni de Ribes de Freser va anar a dinar i passar el dia a Campelles. En fer-se fosc, van decidir tornar cap a casa en un trajecte que aproximadament dura uns 15 minuts en cotxe. Quan portaven només 3 quilòmetres, però, el conductor es va començar a trobar malament i, de sobte, va perdre la consciència amb el cotxe en marxa.

El vehicle anava sense control directe cap a un pendent i la seva dona, que anava de copilot, va haver d’agafar el volant i girar bruscament per evitar que es precipitessin. Pocs segons després, va aixecar el fre de mà per aturar el cotxe. Afortunadament, la dona no va resultar ferida, però el seu marit va patir una mort sobtada i els sanitaris no van poder fer res per salvar-li la vida.