El propietari d’un local ha destapat com és el programa d’Alberto Chicote, el cuiner que té un programa en el qual tracta reconduir restaurants.
Syed, propietari d’Il Fogon della Toscana de Viladecans on ha estat el programa de Chicote, ha assegurat a Tiramillas que tot és un muntatge. “Res és real, els plats dolents, les baralles o les formes de preparar el menjar”.
No tot és dolent de cara a Chicote i és que és una persona agradable fora de càmeres, totalment diferent del que mostra a la televisió.
Un home de 48 anys va ser detingut dimarts pels Mossos d'Esquadra en un hospital…
Un avió estacionat, concretament, un Airbus 300, s'ha calat foc per circumstàncies que encara no…
El president del govern espanyol i secretari del PSOE, Pedro Sánchez, acompanyarà a Salvador Illa,…
Els carrers de Vic es tornaran a omplir un any més de parades de llibres…
La Diada de Sant Jordi (23 d’abril), el Dia del Llibre i la Rosa a Catalunya, torna…
La Paeria de Lleida obrirà un concurs d’idees amb empreses lleidatanes per implementar la tecnologia…
Esta web utiliza cookies.