Requisen més de 100 pastilles potenciadores sexuals en un pub

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Agents de la Policia Nacional han intervingut la nit del passat dimarts un local d’oci nocturn del madrileny districte d’Arganzuela. On van trobar gran quantitat de pastilles pertanyents al grup de fàrmacs estimuladors sexuals, ha informat a Europa Press una portaveu de la Prefectura Superior de la Policia de Madrid.

La intervenció va tenir lloc aquest dimarts a la nit en un local del carrer Rafael de Reg, molt prop de l’estació d’Atocha. En el marc d’un dispositiu de prevenció del consum i tinença de substàncies estupefaents, els agents van observar a un home en el moment que sortia d’un bar i, en adonar-se de la presència policial, va amagar un objecte entre les seves pertinences.

Immediatament va ser identificat pels policies que li van efectuar un registre superficial, trobant-li diferents tipus d’estupefaent, com a haixix i cocaïna.

Per aquests motius, i davant la sospita que es pogués estar distribuint droga en aquest local, van dur a terme una requisa del mateix localitzant en la barra una bossa negra amb gairebé un centenar de pastilles estimuladores sexuals. Es tractava de pastilles de viagra, però amb altres noms comercials com a ‘Mambo’ i ‘Lapela’.

A més en la bossa de la propietària del pub els agents van trobar gairebé 6.000 euros en bitllets fraccionats, els quals es trobaven ocults en un mitjó, així com repartits en diversos moneders. Per tot això, aquesta dona va ser detinguda com a presumpta responsable d’un delicte contra la salut pública.