Presó per trencar una copa de vidre contra la cara de la seva parella

La Secció Segona de l’Audiència Provincial té previst jutjar divendres que ve, 3 de desembre, a M.A.S. M., acusada d’agredir a la seva parella, després de trencar-li una copa de cristall en la cara, a Albacete.

En l’escrit d’acusació, al qual ha tingut accés Europa Press, els fets van ocórrer sobre les 00.45 hores del 21 d’agost de 2020, quan l’acusada, M.A.S. M., i la seva parella, D.C.M., van mantenir una discussió a la terrassa d’un bar d’Albacete, després de la qual tots dos es van llançar el contingut dels gots.

Tot seguit, l’acusada va colpejar en la cara a D.C.M. amb una copa de pilota, que es va partir, provocant-li diverses ferides incís-contusas en la part dreta de la cara, afectant-lo al nervi facial, requerint per a la seva curació de sutura.

A conseqüència de l’agressió, D.C.M. va sofrir estrès posttraumàtic i paresia facial.

Uns fets que la Fiscalia considera que són constitutius d’un delicte de lesions amb deformitat pel qual demanen sis anys de presó.

Així mateix, l’acusada haurà d’indemnitzar a D.C.M. en la quantitat de 7.275 euros per les lesions, 8.000 euros per les seqüeles i 14.000 euros pel perjudici estètic. Igualment, M.A.S. M. haurà de pagar 1.382,78 euros al Sescam per l’assistència mèdica.