Mor un home per una picada d’una vespa

Poc després, es va informar que l'afectat era al·lèrgic al verí d'aquests insectes

Els Serveis d’Emergències no han pogut fer res per salvar la vida d’un home que ha mort a conseqüència de la picada d’una vespa en la regió de Múrcia.

Segons han detallat fonts del Centre de Coordinació d’Emergències 112 de la Comunitat, al voltant de les 8.20 hores d’aquest dilluns s’han rebut diverses crides informant de la “necessitat urgent” d’assistència sanitària per a atendre un home que va patir un esvaïment. Segons els testimonis, havia patit la picada d’una avespa en la via pública.

Poc després, es va informar els efectius sanitaris que l’afectat era al·lèrgic al verí d’aquests insectes. Al lloc dels fets s’han desplaçat efectius de la Policia Local de Múrcia i una ambulància de la Gerència d’Urgències i Emergències Sanitàries 061 (una Unitat Mòbil d’Emergències).

Una vegada allí, els sanitaris han procedit a realitzar-li de manera intensa i durant 37 minuts les maniobres de reanimació cardiopulmonar. No obstant això, només es va poder confirmar la defunció de l’afectat durant l’assistència.

La víctima ha estat un home de 51 anys d’edat. A més, també s’han desplaçat fins al lloc dels fets efectius de Policia nacional així com autoritat judicial (forense).