SURREALISTA: Una coneguda actriu espanyola, a cops de puny amb un policia

L'actriu va ser detinguda i portada a comissaria

L’actriu María León ha estat detinguda aquesta matinada a Sevilla per propinar un cop de puny a un agent de la Policia Local, han confirmat aquest dissabte fonts policials consultades per Europa Press.

Els fets es van produir en els voltants de l’Avinguda María Luisa de la capital sevillana, on segons la versió dels uniformats, recollida per diversos mitjans de comunicació, diversos agents van acudir davant l’avís sobre un ciclista que es trobava amb signes d’embriaguesa.

Mentre li realitzaven la prova d’alcoholèmia un grup de persones, entre les quals es trobava León, que culmina aquests dies un rodatge a Sevilla, van començar a increpar als agents i a gravar l’escena amb els seus telèfons mòbils, davant el que la Policia els va sol·licitar la identificació. L’actriu no portava el seu DNI, per la qual cosa li van instar a acudir a comissaria amb cotxe patrulla.

Va ser en aquest moment quan es va disparar la tensió. Sempre segons aquesta versió, els acompanyants de l’actriu van envoltar el vehicle, mentre ella cridava des de l’interior; un d’ells va obrir la porta i Lleó es va disposar a sortir, alguna cosa que va tractar d’impedir un agent que va ser qui va rebre el cop de puny que va requerir assistència mèdica. León va ser llavors detinguda i portada a comissaria.