Estomacat a cops de punys a la cara

Font: Europa Press

La Secció Tercera de l’Audiència té previst celebrar el dia 29 d’aquest mes un judici, contra un home per al qual la Fiscalia reclama tres anys i nou mesos de presó per agredir presumptament a un altre en la localitat de Pedrera, localitzada en plena comarca de la Serra Sud de Sevilla.

Segons l’escrit d’acusació de la Fiscalia, recollit per Europa Press, l’acusat és Antonio L.C., sense antecedents penals, i els fets haurien esdevingut sobre les 10,30 hores del passat 16 d’octubre de 2018 en la localitat de Pedrera.

En aquest sentit, el Ministeri Públic atribueix a Antonio L.C. que “per motius no determinats i amb ànim de menyscabar la integritat física” d’un home, hauria arriat presumptament al mateix “diversos cops, causant-li lesions consistents en ferida contusa en regió interciliar dreta i algias en regió costal dreta”.

“Aquestes lesions van precisar de sutura amb fil de ferides i van causar en l’afectat set dies de perjudici personal bàsic”, determina la Fiscalia, detallant que la víctima dels supòsits fets ha sofert “seqüeles consistents en una cicatriu posttraumàtica en la cara sobre cella d’uns dos centímetres de longitud”.

Així, el Ministeri Públic atribueix a l’acusat un presumpte delicte de lesions, reclamant per a ell una pena de tres anys i nou mesos de presó.