Detenen una dona per apallissar treballadors del McDonald’s

Els granissats de McDonald’s aixequen passions, fins al punt que els clients són capaços de ficar-se en una baralla si no aconsegueixen servir-se el seu granissat favorit. Com ha passat en un establiment del gegant de menjar ràpid a Ohio, Estats Units, on una dona ha atacat al personal del restaurant per no deixar que barregés els sabors del granissat.

La dona demana que li barregin els sabors del granissat, quan li comuniquen que no pot fer-ho entra a la cuina i se n’encarrega ella mateixa. Els empleats la detenen i ella comença a insultar-los fins que l’enfrontament arriba a les mans i la clienta comença a pegar al personal.

La dona totalment enfurismada comença a donar cops de puny i agredir a tots els empleats que intenten interposar-se entre ella i la màquina de granissats. L’encarregada, tot i rebre diversos cops de puny manté la calma i segueix impedint que aconsegueixi la seva beguda.

Encara que per un moment sembla tranquil·litzar-se i demana perdó: “Ho sento, he estat desperta tot el dia”, poc després sembla que està a punt de marxar quan torna a servir-se un altre got amb gel i intenta de nou aconseguir el seu objectiu, dirigint-se a la màquina dels granissats.