Christian Eriksen es manté “estable”

Tot i això el futbolista continuarà hospitalitzat

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El futbolista danès, Christian Eriksen es manté “estable” i continuarà hospitalitzat al centre mèdic al qual va ser traslladat aquest dissabte després de caure desplomat, aparentment per una aturada cardíaca, durant el debut de la seva selecció en l’Eurocopa contra Finlàndia al Parken Stadion.

“Aquest matí hem parlat amb Christian Eriksen, que ha enviat salutacions als seus companys d’equip. El seu estat és estable i continua hospitalitzat per a un examen més exhaustiu”, ha assenyalat la Federació Danesa de Futbol en un comunicat aquest diumenge.

A més, l’organisme federatiu ha explicat que tant “l’equip com el personal de la selecció nacional han rebut ajuda en cas de crisi”. “Ens agradaria agrair les mostres de suport a Christian Eriksen als aficionats, jugadors, les famílies reials de Dinamarca i Anglaterra, les associacions internacionals, clubs, etc. Us animem a enviar les vostres salutacions a la Federació Danesa, perquè ens assegurarem que es transmetin a Christian i a la seva família”, ha afegit.

Eriksen va caure desplomat al minut 43 del partit al Parken Stadion. Va entrar en parada cardiorrespiratòria i el van atendre a la gespa els sanitaris de l’estadi, que van provar de reanimar-lo durant gairebé 15 minuts. Els seus companys d’equip el van envoltar per evitar que les càmeres gravessin el futbolista de l’Inter de Milà.

A més, operaris de l’estadi van tapar amb grans tovalloles el jugador, que va ser traslladat a l’hospital. Minuts després de l’incident, la UEFA va decidir suspendre el partit, que es va reprendre hores després i que va acabar amb la victòria de la debutant Finlàndia (0-1).