fbpx
Divendres, 1 de març de 2024
És notícia

Canvi en la direcció de l’empresa de neteja FCC a Tarragona i Lleida

Avatar photo

Substitueix Jesús Padullés com a màxim representant de Fomento de Construcciones y Contratas al territori

Després de la jubilació de Jesús Padullés, anterior delegat de Fomento de Construcciones y Contratas a Tarragona i Lleida, el Cap de producció, Miguel Ángel Carrillo, el substitueix en el càrrec com a director de FCC a la Delegació Catalunya II. Aquestes últimes setmanes s’ha donat el traspàs de responsabilitat i Carrillo s’ha presentat a gran part dels clients de l’empresa i nombroses administracions locals com el relleu de Padullés.

El màxim representant de FCC Medio Ambiente a ambdues províncies té la finalitat de ser l’interlocució directa amb els diferents ajuntaments del territori, així com plantejar noves estratègies i cercar nous negocis a les àrees de Tarragona i Lleida. Actualment, FCC presta el servei de recollida a la ciutat de Tarragona, on es gestiona el contracte més important de la delegació; així com al Consell Comarcal del Tarragonès, al Baix Penedès i al Baix Ebre i Montsià. Alhora, FCC té una presencia molt important a la província de Lleida, on últimament s’ha fet amb la gestió de la planta de tractament de residus de Lleida.

En una primera ronda de visites, s’ha presentat al nou Delegat als diferents clients de les dues províncies. També a Tarragona s’ha presentat als principals grups polítics, on s’ha pogut conversar amb Junts per Tarragona i el PP, entre d’altres, i en el dia d’avui s’ha reunit amb el PSC i el conseller Jordi Fortuny, del govern local.

FCC Medio Ambiente s’encarrega dels serveis de recollida d’escombraries, neteja viària, neteja de locals, jardineria, tractament i eliminació de residus, donant treball a un total de 950 treballadors.

De cara a aquesta nova etapa de FCC Medio Ambiente, el màxim responsable pretén consolidar els actuals contractes de l’empresa, ampliant la eficiència en la prestació dels serveis, assumint plenament la interlocució amb les administracions públiques. Amb aquest relleu, FCC Medioambiente pretén donar un nou impuls a la gestió dels diferents serveis a les dues províncies.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Noemí Llauradó: ‘La nova biblioteca serà referent cultural de la zona est de Reus’

Notícia següent

Assalten el cotxe d’un polític català i li deixen una nota amenaçadora

Notícies relacionades