Atropella a un empleat d’un hotel quan fugia sense pagar la seva estada

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Agents de la Policia Nacional han detingut a un ciutadà anglès de 32 anys buscat per les autoritats alemanyes, entre altres càrrecs, per atropellar al treballador d’un hotel quan fugia en un vehicle per a no pagar la seva estada.

Aquesta persona va ser arrestada el passat 16 de desembre durant el control de passaports d’un vol procedent de la ciutat anglesa de Leeds. El detingut era buscat per la justícia alemanya per a la seva extradició. Se li imputen diferents delictes presumptament comesos en aquell país l’any 2019 que, en total, podrien sumar fins a 15 anys de presó.

Pel que sembla, el detingut, al costat d’altres persones, es va allotjar en un hotel alemany sense ànim de pagar la seva estada. En intentar abandonar l’hotel, va atropellar amb el cotxe a un empleat de l’establiment que li ho impedia. Amb ell va circular desenes de metres pujat al capó.

Accelerant, va trencar la barrera de l’aparcament que dificultava la seva fugida, després que el treballador caigués a terra des del cotxe.

El detingut, al costat de l’atestat, va ser posat a la disposició dels Jutjats d’Instrucció de l’Audiència Nacional, mitjançant la seva presentació davant l’autoritat judicial a Granadilla de Abona. Les actuacions van ser realitzades per policies nacionals del Lloc Fronterer de la Policia Nacional de l’Aeroport Reina Sofia.