fbpx
Divendres, 23 de febrer de 2024
És notícia

Assegura patir ‘ecoansietat’ però té l’Instagram ple de fotos d’ella arreu del món

Avatar photo

L’emergència climàtica és una realitat, d’això ningú en dubta. Però la reacció de certes persones davant la crisi climàtica és, si més no, sorprenent.

És el cas de l’activista climàtica i ambientòloga Gisela Torrents, de 29 anys, que assistirà a la cimera del clima a Dubai. Torrents reflexiona sobre l’ecoansietat assegurant que: “Hi ha dies que la portes millor i dies que la portes pitjor.”

La Gisela, en declaracions al 324.cat, es planteja no tenir fills per no contribuir al canvi climàtic, i es planteja convertir la seva ecoansietat en lluita, i està convençuda que l’ecoansietat pot servir de motor per voler revertir la situació d’emergència climàtica.

També assegura que tots els canvis que es fan individualment són positius. “Sempre és bo empènyer els governs perquè facin les coses que toquen. Es necessita una massa social que estigui molt sensibilitzada.”

PREDICAR AMB L’EXEMPLE

Però un cop publicada la notícia a les xarxes socials, ben aviat li han fet notar la incoherència de les seves declaracions amb el seu estil de vida.

Així Arnau Font, a X, li retreu els seus nombrosos viatges que es reflecteixen en el seu perfil d’Instagram amb destins tan exòtics com Colòmbia, Egipte, Gàmbia, Itàlia, Escòcia, l’Índia o Mèxic, on, òbviament, no s’hi arriba en bicicleta. Aquesta activista ha contaminat en 1 any més que jo en tota la meva vida.’, afirma Font amb ironia.

Tal vegada el fet de no voler tenir fills, suggereixen alguns internautes, és més a causa que li impedirien seguir amb el seu estil de vida, que no pas per evitar a contribuir al canvi climàtic, cosa que amb els seus viatges, és evident que no fa.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Les 9 discoteques de Barcelona que estan entre les millors del món

Notícia següent

Ulises Cortés serà investit honoris causa de la UdG el 14 de desembre

Notícies relacionades