Apunyalat en el coll al costat de la boca del metro

La ferida afecta les seves vies respiratòries

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Un home ha estat apunyalat en el coll al costat de la boca del metro, per la qual cosa ha hagut de ser hospitalitzat de gravetat, han informat a Europa Press fonts d’Emergències Madrid i de la Prefectura Superior de la Policia. L’incident ha succeït en la boca del Metro de Sant Cristòfor, en la capital.

Els fets, que ara s’estan investigant per la Policia Nacioinal, han ocorregut a les 17.50 hores d’aquest dijous al carrer Montcada, en el districte de Villaverde. En arribar els agents, han vist a un home dempeus que es trontolla amb una important ferida incisa i penetrant en la cara anterior del coll, que afecta les seves vies respiratòries.

Immediatament han arribat també els sanitaris del Samur-Protecció Civil, els qui han estabilitzat i traslladat al jove a l’Hospital 12 d’Octubre, on ha ingressat greu, però al principi no es tem per la seva vida.

La Policia creu que l’arma de l’agressió no ha estat un ganivet, sinó un cristall o una ampolla partida pel tipus de ferida que presentava. De moment, no hi ha detinguts, però els agents estan interrogant als testimonis i quan es recuperi a la víctima per a identificar i atrapar a l’autor i conèixer les causes.