L’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN) ha informat aquest dilluns de la presència de proteïnes de llet – no incloses en l’etiquetatge – en unes crispetes amb sal de la marca Dia, procedents d’Espanya. La pròpia empresa fabricant ha comunicat la incidència a les autoritats competents i als seus clients, en compliment de la legislació i per tal de no posar a disposició de la població aliments no segurs.
La distribució inicial s’ha fet a les comunitats autònomes d’Andalusia, Aragó, Catalunya, Castella la Manxa, Castella i Lleó, Extremadura, Galícia, Madrid i el País Valencià. Com a mesura de prevenció, es recomana a les persones al·lèrgiques a les proteïnes de la llet que no consumeixin el producte. D’altra banda, no comporta cap risc per a la resta de la població.
L’Associació Contra el Càncer a Tarragona va celebrar ahir al vespre el tradicional Sopar Solidari Contra el Càncer, una cita…
La rua de celebració del FC Barcelona pels carrers de Barcelona ha deixat moments memorables, com ja és habitual. Entre…
El ple ordinari de l’Ajuntament de Torredembarra del pròxim 19 de maig portarà a aprovació el Text Refós de la Modificació Puntual de la…
La primera edició de la Festa del Gelat a Reus ha superat totes les expectatives i s'ha convertit en un…
El jutjat de guàrdia de Cornellà de Llobregat ha deixat en llibertat amb càrrecs la detinguda per l'atropellament múltiple prop…
El trànsit a l’AP-7 pateix importants afectacions aquest dissabte al matí a l’altura de Castellbisbal (Vallès Occidental) en sentit Girona.…
Esta web utiliza cookies.