L’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN) ha informat aquest dilluns de la presència de proteïnes de llet – no incloses en l’etiquetatge – en unes crispetes amb sal de la marca Dia, procedents d’Espanya. La pròpia empresa fabricant ha comunicat la incidència a les autoritats competents i als seus clients, en compliment de la legislació i per tal de no posar a disposició de la població aliments no segurs.
La distribució inicial s’ha fet a les comunitats autònomes d’Andalusia, Aragó, Catalunya, Castella la Manxa, Castella i Lleó, Extremadura, Galícia, Madrid i el País Valencià. Com a mesura de prevenció, es recomana a les persones al·lèrgiques a les proteïnes de la llet que no consumeixin el producte. D’altra banda, no comporta cap risc per a la resta de la població.
El sindicat CSIF ha denunciat aquest dissabte que un funcionari del Centre Penitenciari Ponent de…
Comuns ha celebrat avui un acte al Prat de Llobregat on han participat la Portaveu…
La plaça dels Arínsols d’Encamp s’ha omplert avui de gom a gom amb més de…
Un home ha mort a trets aquest dissabte a la tarda al mig del carrer…
El president Carles Puigdemont ha demanat una mobilització massiva per fer “esclatar” de vots l’independentisme…
L’hort medieval del Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes ha estat seleccionat com una…
Esta web utiliza cookies.