VÍDEO: Batalla campal a Manlleu. Vint persones a cops i diversos ferits

Tot i la presència de la policia municipal i dels Mossos d'Esquadra, la baralla es va saldar amb diversos ferits de caràcter lleu, però cap dels implicats en la baralla va denunciar els fets

Veïns de la localitat de Manlleu han compartit, a través de les xarxes socials, les imatges d’una batalla campal entre diverses persones en un dels bars del passeig de Sant Joan de la localitat osonenca. A les imatges, que ja tenen desenes de reaccions a les xarxes, es pot veure com dos grups inicien un enfrontament després d’una picabaralla entre dues persones.

Agents de la Policia Local de Manlleu acudeixen al lloc dels fets per posar-hi pau, però no poden evitar l’enfrontament entre els dos grups, amb ampolles i cadires volant pels aires segons diversos testimonis.

Tot i la presència de la policia municipal i dels Mossos d’Esquadra, la baralla es va saldar amb diversos ferits de caràcter lleu, però cap dels implicats en la baralla va denunciar els fets. Per aquest motiu, la policia de Manlleu no interposarà cap denúncia per lesions.

No obstant això, els veïns de Manlleu asseguren que aquest tipus d’incidents son habituals a la zona.