Vermut: la startup que està revolucionant la vida després dels 55 anys

Vermut és una plataforma digital exclusiva per a persones de més de 55 anys. És un espai que barreja un marketplace d’activitats d’oci, capacitació i esplai, amb una xarxa social. Creant així una comunitat específicament desenvolupada per a respondre a totes les necessitats dels sèniors.

En el 2020, Fernando Dellepiane i Enric Duran, en ple confinament, van fundar Vermut. Dos joves emprenedors, amb trajectòria en diversos projectes de gran escala, que desitjaven tenir un impacte positiu en la societat i al moment de pensar a emprendre, aquest va ser el seu major objectiu: crear una plataforma que empoderi i tregui profit de totes les fortaleses que tenen les persones majors de 55 anys.

“La nostra motivació com a organització és crear “el lloc per als sèniors” eliminant la por d’envellir i la bretxa digital que això genera, maximitzant l’etapa del segment de la població de 55 a 79 anys. Des de Vermut, creiem que aquesta etapa de la vida es pot viure de manera activa i plena, i què millor que gaudir-ho amb uns altres, que estan en la mateixa etapa.”

Aquesta motivació ha donat els seus fruits, atès que Vermut és present a Madrid, Màlaga i Barcelona amb més de 400 activitats i 14.000 usuaris.

El creixement que ha tingut recalca com la societat està canviant, i com més persones volen que l’estil de vida dels sèniors sigui la “enveja” en la nostra societat. Que gaudeixin, surtin, coneguin, juguin i connectin amb uns altres que tinguin interessos afins a ells, traient així el màxim profit a aquesta etapa de les seves vides.

En Vermut convertim l’experiència de vida, el temps i la vitalitat en nous vincles, passions, entreteniments i treballs redefinits per a ells.

Oferint una gran varietat d’activitats com a sopars, tastos, concerts, xerrades, tallers, cursos, caminades, viatges i molt més. Tot això, gràcies a un equip que es caracteritza per la seva passió i professionalisme.

Per a conèixer més sobre les activitats que oferim, pots descarregar la nostra aplicació des d’Apple Store o Play Store i participar. Des de Vermut et regalem 5€ perquè els puguis usar en la teva primera activitat i viure per tu mateix, l’experiència Vermut.

Aquesta comunitat continua creixent, ja som més de 14.000 i … Només faltes tu!