Roben bicicletes, electrodomèstics i motos de cases del Bages

Els lladres robaven a blocs de pisos propers a la seva residència

Els Mossos van detenir el 10 d’abril dos homes i una dona de 47, 19 i 18 anys com a presumptes autors de dos robatoris amb força a l’interior de domicili. A dos d’ells també se’ls acusa d’un delicte d’atemptat als agents de l’autoritat. Els fets van tenir lloc el mateix dia de la detenció. Pels volts de les 9 del matí els Mossos van rebre l’avís d’un veí de Navarcles que acabava de patir un robatori al seu domicili i al dels seus pares.

A les dues cases, que comparteixen pati, els autors van forçar el vidre d’una porta i, un cop dins, van sostreure bicicletes, motos, eines, electrodomèstics i menjar. Quan van arribar els agents van esbrinar que en un bloc de pisos molt proper hi podrien viure els presumptes autors.

Els agents van fer comprovacions a cadascun dels pisos del bloc i, en tres d’ells, van localitzar els objectes sostrets. Davant d’això, els mossos van detenir tres persones com a presumptes autores dels dos robatoris amb força. A dos d’ells també se’ls va detenir per atemptat als agents, ja que durant els fets van empentar i agredir lleument als agents.

Els detinguts van passar el dia 11 a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Manresa, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.