Manresa Jove acull dues exposicions d’artistes joves a l’espai Expressart

L’Espai Jove Joan Amades i el Casal de Joves La Kampana acullen les exposicions dels joves Pau Freixa i Sara Villarta, respectivament, per encetar la programació artística d’Estiu Jove.

Llum, aigua i terra 

L’Espai Jove Joan Amades – Oficina Jove del Bages acull l’exposició Llum, terra, aire, del jove fotògraf Pau Freixa (@rawpauyaw a Instagram). Mitjançant les eines que ofereix la fotografia, l’autor intenta jugar amb aquests tres elements bàsics per aconseguir escenaris naturals que tinguin un toc màgic i que puguin transportar a l’espectador endins de cada fotografia.

La mostra es pot visitar entre el 14 i el 30 de juny, amb entrada lliure en horari d’obertura al públic de l’Espai Jove Joan Amades (C/ Sant Blai, 14, de Manresa): dilluns, dimarts i dijous, de 9 a 14 h, i de dilluns a divendres de 16 a 19 h. A partir del 25 de juny, horari d’estiu (de dilluns a divendres de 9 a 14 h).

Esbossos i apunts

El Casal de joves La Kampana acull l’exposició de Sara Villarta, Esbossos i apunts, que engloba algunes de les obres realitzades per l’artista manresana els tres últims anys. Hi destaca l’art figuratiu, amb l’objecte i el cos com a principals punts de recerca.

L’exposició es pot visitar del 7 de juny al 23 de juliol, de dilluns a divendres, de 16.30 a 19 h, al Casal de Joves La Kampana (plaça d’Icària, s/n, de Manresa).

Podreu trobar-ho a l’espai Expressart, que s’ofereix als equipaments de joventut perquè les persones que ho desitgin puguin exposar. Per tal de poder fer ús de l’espai cal que envieu un correu a: manresajove@ajmanresa.cat, trucar al 93 877 13 60 o escriure un WhatsApp al 676 66 41 42.