L’Ajuntament millora la seguretat al carrer Pujada del Castell

El carrer passarà a ser regulat com a zona de prioritat per a vianants, amb un límit de velocitat per a vehicles a 20 km/h i amb prohibició d’estacionament. La mesura respon a la demanda veïnal.  

La Secció de Transport, Estacionaments i Qualitat Ambiental de l’Ajuntament de Manresa informa que aquest dimecres, 8 de setembre, s’inicien els treballs  de millora i seguretat del trànsit al carrer Pujada del Castell.

Les actuacions consisteixen en un canvi de regulació del trànsit a “Zona de vianants” al carrer Pujada del Castell, al tram situat entre el Passatge Ribera i la carretera de Vic, i del carrer Pujada al Parc del Castell. Aquesta regulació comporta un límit de velocitat a 20km/h, la prohibició d’estacionament i la utilització de tot el vial per part dels vianants, que tindran preferència respecte els vehicles.

Els treballs, que tenen una durada de cinc dies, inclouen la instal·lació de senyalització vertical i horitzontal i instal·lació de pilons.

Aquestes actuacions adreçades a millorar la seguretat en un vial amb voreres molt estretes responen a les peticions de veïns i veïnes d’aquest  sector i compten amb el suport de les associacions de veïns afectades, Vic-Remei i Passeig i Rodalies.