La menstruació protagonitzarà l’inici del cicle de xerrades per a famílies de Manresa

La xerrada, titulada “La regla mola (si saps com funciona)”, anirà a càrrec de la psicòloga Anna Salvia. Se celebrarà el 28 d’octubre a les 17.30 h., en modalitat on-line.

L’Ajuntament de Manresa, dins del cicle de xerrades per a famílies que organitza la regidoria d’Ensenyament en col·laboració amb el Pla Educatiu d’Entorn, organitza una xerrada gratuïta en modalitat on-line destinada al públic adolescent i a les seves famílies. Aquesta xerrada s’organitza conjuntament amb les regidories de Joventut i Feminismes.

La xerrada que porta per títol “La regla mola (si saps com funciona)”. Tindrà lloc el dijous 28 d’octubre a les 17.30 h. Les inscripcions es poden sol·licitar en aquest enllaç: fins al dilluns 25 d’octubre  https://forms.gle/yXgw28ZnLkYMP7k48 També es pot trobar més informació a l’Oficina Jove: 93 877 13 60 o bé enviant un watts a 676 66 41 42. O correu electrònic: manresajove@ajmanresa.cat.

La xerrada anirà a càrrec d’Anna Salvia, psicòloga en educació i salut sexual. L’objectiu de la xerrada és facilitar els coneixements necessaris per poder experimentar la primera regla, i les següents amb benestar i confiança. Es respondran qüestions com: De què està feta la menstruació i en quin òrgan es forma. Què és el cicle menstrual i com transforma la persona?, entre altres qüestions.

Projecte “La bossa vermella: Benvinguda menstruació”

En el transcurs de la xerrada es presentarà el projecte “La bossa vermella: Benvinguda menstruació”, destinat a l’alumnat de 4t, 5è i 6è de primària, a les seves famílies i al professorat, amb el qual es vol donar suport en l’acompanyament als canvis físics i emocionals que comporta  la vida fèrtil.