Rita Bosser i Lluna Plena guanyen el 15è Certamen de Música Jove d’Igualada

El festival s’ha fet al Pati del Museu adaptant-se a la situació sanitària actual i també s’ha retransmès per youtube

15è Certamen de Música Jove d'Igualada. Imatge cedida per l'Ajuntament d'Igualada

El Pati del Museu ha acollit la quinzena edició del Certamen de Música Jove organitzat pel Departament de Joventut de l’Ajuntament d’Igualada. El Certamen ha ofert un total de vuit actuacions i ha aplegat 400 persones.

El festival ha seguit el mateix format que l’any passat amb dues categories valorades per un jurat professional: categoria de solistes i categoria de bandes i grups musicals. També va haver-hi votacions del públic que es va fer mitjançant l’Instagram al compte oficial @certamenmusica_igd, votant quin era l’artista que més els havia agradat.

Pel que fa al premi a la millor solista va ser atorgat a Rita Bosser amb un premi de 400€. Com a millor grup musical, el premi de 800€, va ser per a Lluna plena. El premi del jurat popular amb un premi de 200€, també va ser per a Lluna plena.

La tinenta d’alcalde, Carlota Carner, ha estat l’encarregada d’entregar els guardons als. premiats. Carner ha valorat molt positivament “l’oportunitat que s’ofereix des del certamen per promocionar i donar visibilitat als grups joves de la comarca que any rere any demostren la gran qualitat i talent musical que hi ha a l’Anoia”.

El jurat professional ha estat constituït per Sheila Grados, cantant i professora de cant especialitzada en cant clàssic, Èlia Gea, coordinadora d’Enderrock i Xavier Sánchez, periodista freelance especialitzat en música i cultura popular.