Campanya a Calafell perquè no es regalin cadells de gos per Nadal

Gossos en acció impulsa aquesta iniciativa per a evitar els abandonaments d’aquí aquí uns mesos

0
237
Imatge d'un cadell. Foto: Cedida
Cosum Gencat BLAU (juny 2019) 728×90

L’entitat calafellenca Gossos en Acció impulsa aquest desembre una campanya perquè no es regalin cadells de gos aquest Nadal. El gruix de la campanya es farà al Parc de Nadal, que enguany té com a seu el pavelló de Segur, ja que és en aquesta època de l’any quan es compren i venen més cadells. També és una forma eficaç d’arribar a les famílies, que és l’àmbit en què més mascotes es regalen.

La presidenta de l’entitat, Marina Ordoño, recorda que “aquests regals es fan sense tenir en compte que els animals creixeran i que tenen unes necessitats que potser no podran ser ateses per qui els rebi com a regal”. “És molt fàcil regalar un animal”, afegeix Ordoño, “i igual de fàcil abandonar-lo”.

Gossos en acció apunta que regalar mascotes per Nadal porta a una cria descontrolada, i fins i tot al tràfic, per l’alta demanda de cadells que hi ha en aquestes dates. Per això, l’entitat aconsella que si realment es vol tenir un animal com a nou membre de la família s’opti per l’adopció, ja que les gosseres, els refugis i les protectores estan plenes amb exemplars de totes les races i adequats per a qualsevol opció que es pugui buscar.

FER UN COMENTARI