Calafell celebrarà la sisena edició del Family Weekend del 10 al 12 de maig

Els establiments hotelers ja han obert les reserves d’allotjament per a aquest esdeveniment

0
214
Imatge de la Family Weekend de Calafell. Foto: Aj. Calafell
Cosum Gencat VERD (juny 2019) 728×90

La sisena edició del Calafell Family Weekend ja té dates: serà el cap de setmana del 10 al 12 de maig. Falta un mes i mig, però els establiments hotelers del municipi ja han obert les reserves d’allotjament per a aquest esdeveniment, adreçat al públic familiar.

Un any més, el Family Weekend mirarà de ser el cap de setmana més divertit de l’any per atreure famílies d’arreu del país, tant de Catalunya com de les comunitats veïnes. I és que aquest programa, creat per Turisme de Calafell, “vol crear una experiència lúdica i participativa per a les famílies, que ajudi a consolidar cada cop més la destinació de turisme familiar, que Calafell va assolir ja fa uns anys”, diu la tinenta d’alcalde de Turisme, Maite González.

Durant tres dies, al municipi hi haurà activitats com tallers, conferències, jocs, gimcanes, espectacles musicals, inflables…moltes de les quals posen en valor els actius turístics locals, com la platja, la gastronomia o el patrimoni històric. I en diferents escenaris del municipi.

Entre els espectacles principals previstos hi els que oferiran Dàmaris Gelabert, Suu, El Pot Petit i el del grup de tribut Beatles Kids. Els espectadors també podran fuir de les actaucions de Pallassades amb Bitxicleta, Les Enfants o Karaoke Kids. La tradicional converència per a famílies anirà enguany a càrrec del psicòleg Rafael Santandreu, que parlarà sobre com educar en la salut emocional.

D’altra banda, els monuments i museus municipals oferiran descomptes en l’entrada i diferents activitats. Cal fer reserva prèvia al telèfon 977694683 o al correu electrònic calafellhistoric@calafell.org.

Qui no es vulgui perdre ni un instant del Calafell Family Weekend, té la possibilitat d’allotjar-se al municipi durant el festival. Els hotels 4R Miramar, Canadà Palace, Solimar, Salomé i Sant Jordi, així com els apartaments Escor i Mandala i la casa de colònies Artur Martorell, ofereixen promocions especials amb preus i condicions molt atractives. “Són paquets d’allotjament dissenyats per a famílies amb nens i amb preus competitius perquè tothom pugui fruir d’aquest esdeveniment”, diu la regidora de Turisme.

FER UN COMENTARI