El paviment de l’avinguda Bellissens serà tractat per evitar més accidents

Els treballs provocaran el tall de l'avinguda al seu accés en direcció a Reus, aquest divendres 6 d'abrils, de les 8h a les 15h

L’Ajuntament de Reus, a través de la Brigada Municipal, realitza aquest divendres, 6 d’abril, obres de millora de la seguretat viària a la sortida de la carretera T-11 a la rotonda de l’avinguda de Bellissens direcció Reus. Els treballs s’executen a petició de la Guàrdia Urbana, després dels darrers d’accidents de trànsit que s’han produït en aquest punt de la xarxa viària, especialment en dies de pluja. Els treballs consisteixen en un tractament especial del paviment asfaltic per dotar-lo de més rugositat i adherència als pneumàtics dels vehicles. Igualment s’instal·larà una bionda —una barrera de seguretat— a la mitgera de l’avinguda per evitar desplaçaments laterals dels vehicles.

Segons informa el Servei de Mobilitat i Circulació de la Guàrdia Urbana, els treballs comportaran afectacions al trànsit mentre durin, amb un horari previst entre les 8:00 i les 15:00h. L’accés a l’avinguda de Bellissens des de la rotonda en sentit Reus quedarà tallat completament a la circulació de vehicles.