Un concert de flamenc i dansa reprenen el cicle Vermusic 2019

El Vermusic de Vermut Miró torna aquest divendres 27 de setembre amb un concert que tindrà lloc a les 22.00h al Saló dels Distingits de l’Institut Pere Mata de Reus. Es tracta d’un nou concert d’aquest cicle de música en espais singulars de la ciutat de Reus que tenen caràcter solidari, ja que tota recaptació es lliurarà a la Lliga Contra el càncer de les Comarques de Tarragona. En aquesta ocasió, el grup convidat serà el duet format per la cantant i ballarina Isabel Vinardell i la guitarrista i cantant Laudenbach.

De vegades en la música succeeix, així, sense més. I t’embolica aquesta estranya sensació de recer i exposició permanent. De relació contrastada entre les pròpies fragilitats i fortaleses. De nuesa. D’intimitat. Alguna cosa que cristal·litza en un camí empedrat per processos. Alguna cosa que dóna veu pròpia i calla al mateix temps. En alguna cosa així caminen. Sense pressa però sense pausa. I fer música, on sigui. Isabel Vinardell & Isabelle Laudenbach (ex components de Las Migasi de Cheb Balovski) presenten el seu primer disc conjunt ”A solas“. Com a cargols amb la seva casa al coll, es porten el necessari per gravar cada cançó en un lloc diferent. Una cova. Una fàbrica abandonada. Un bosc. Aquesta vegada han decidit fer elles mateixes tot el que comporta un disc; els enregistraments , la producció, el disseny del disc… d’aquesta forma presenten les seves cançons. Una oda al personal, per sobre de tot. A Reus oferiran les cançons en castellà, català i italià del seu primer disc i asseguren que avançaran peces del seu proper disc en el qual estan treballant en aquests moments.

El concert està organitzat per Vermut Miró amb el suport de l’Ajuntament de Reus i la col·laboració de Forn Sistaré i en aquest cas l’Institut Pere Mata.

Entrades anticipades a 5 euros.