Reus cedeix un caseta per a l’activitat de l’Associació de veïns barri Montserrat

El conveni condiciona l’ús de la caseta al desenvolupament de les activitats pròpies de l'associació, que facin possible la participació ciutadana, reforcin la convivència i obrin espais i oportunitats de desenvolupament personal

L’Ajuntament de Reus i l’Associació de Veïns Barri Montserrat formalitzen aquest dissabte 27 de gener, a les 13:00h, el conveni per a la cessió d’una caseta prefabricada ubicada en una finca de titularitat municipal al carrer Mas d’Aixemus 11-15. La cessió vol promoure i fomentar iniciatives ciutadanes impulsades per l’entitat veïnal.

L’acte de signatura, presidit per l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, anirà a càrrec de Montserrat Flores, regidora de Participació, Ciutadania i Transparència, i Domingo Martínez, president de l’associació de veïns; i tancarà una programació festiva organizades des de l’entitat, amb una cercavila pel barri, a càrrec de la Banda La Verònica, i una ballada de gegantons i elements festius de les associacions de veïns del Carrilet i el barri Gaudí.

El conveni condiciona l’ús de la caseta al desenvolupament de les activitats pròpies de l’associació, que facin possible la participació ciutadana, reforcin la convivència i obrin espais i oportunitats de desenvolupament personal.

La cessió és fruit d’una proposta del grup municipal del Partit Popular acceptada pel Govern de Reus i introduïda en el pressupost de l’Ajuntament de 2016.