Pren forma el nou accés al Mercat del Camp

El cartell de metacrilat i retroil·luminat amb LED amb les lletres “Mercat del Camp”, ja llueix al que serà el nou accés del centre d’abastiment i distribució a gran escala de productes agroalimentaris del Camp de Tarragona. La instal·lació del rètol s’emmarca en les obres d’arranjament de l’accés al recinte; una actuació que millorarà la imatge de l’espai amb la construcció d’una gran marquesina de més de 33 metres d’amplada, 10,5 metres de profunditat i una alçada de 5 metres. L’objectiu és dignificar i modernitzar l’entrada al complex de venda d’alimentació a l’engròs.

Les obres de construcció del nou accés avancen segons el calendari previst. El termini d’execució és de 4 mesos i estaran llestes al setembre.

Amb una inversió de gairebé 330.000 euros més IVA, les obres també permetran reorganitzar els circuits de mercaderies i de clients i adequar els espais destinats a aparcament. El projecte preveu la pavimentació de l’accés i nova senyalització vertical a tot el recinte. A banda de millorar l’entrada, les obres també tenen com a objectiu una millor regulació viària a l’interior del complex, amb un circuit per a mercaderies i un altre per a clients.

Les obres es van adjudicar a dues empreses: d’una banda, l’obra civil a l’empresa Construcciones Asensio SL (COASA) per 294.825,12 euros més IVA; de l’altra, les instal·lacions electròniques a l’empresa Construccions Jaén Vallés SL per un import de 34.698,77 euros més IVA.

Des del 2005, el Mercat del Camp està gestionat per l’Ajuntament de Reus, a través de l’empresa municipal Reus Mobilitat i Serveis, que també gestiona els mercats municipals i els mercats ambulants dels Marxants.