Pere Aluja i Joaquim Enrech, nº9 i 10 de Junts per Reus

Junts per Reus ha celebrat l’últim acte de presentació de candidats abans de l’assemblea que, el proper dimecres, ratificarà la llista electoral. Carles Pellicer ha presentat les dues noves incorporacions: Pere Aluja, qui ocuparà la novena plaça; i Joaquim Enrech, actual regidor de Seguretat Ciutadana i Hisenda, que ocuparà la desena. L’acte s’ha celebrat també en un espai obert, aquesta vegada a la plaça Dr. Robert, al costat del monument del Gegant Indi.

Pere Aluja, número 9

Aluja ha estat una nova sorpresa en la candidatura “Junts per Reus” i l’alcaldable Pellicer l’ha definit com una persona “familiar i tranquila però amb una gran dosi de vocació i servei a la comunitat”. Pere Aluja és delegat de l’Associació de Famílies Nombroses de Catalunya (FANOC) al Baix Camp, a més d’estar lligat al món empresarial.

L’actual regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Marc Arza, ha estat l’encarregat de presentar-lo, destacant la “seva perseverància per aconseguir tot allò que es proposa.” Aluja ha volgut agraïr la confiança rebuda per l’acalde Carles Pellicer i ha assegurat que ve per sumar en “fer avançar la nostra ciutat en tots els camps que afecten als ciutadans”. S’ha mostat especialment sensible en l’àmbit de les famílies, posant de relleu la feina feta centrada en alleugerir la càrrega econòmica que han de suportar les famílies, “com les nombroses, que és el meu cas, però també les monoparentals o famílies amb persones dependents.”

Joaquim Enrech, número 10

Joaquim Enrech repetirà a la llista de Carles Pellicer, aquesta vegada com a nº10. Pellicer l’ha definit com “un regidor discret i responsable de fer possible l’impossible, revertint una situació econòmica molt complicada i garantint la seguretat i la convivència a Reus.” El cap de llista ha afegit també que “Enrech ha imprés en majúscules, la paraula ESTABILITAT al costat de Reus”.

Per la seva banda, Enrech ha posat en valor “que el govern que ell ha format part juntament amb Carles Pellicer ha estat l’encarregat de consolidar de manera definitiva la vida democràtica a l’Ajuntament de Reus”. També ha volgut recordar la situació que hi havia al consistori quan van entrar al govern: “Malgrat la situació complexa i enrebesada que ens vam trobar, sent la ciutat més endeutada d’Espanya, vam ser capaços de revertir la situació amb nota i sense que afectés als serveis pel ciutadà”.

Amb l’acte d’avui ja es coneixen els primers 10 candidats de la llista de “Junts per Reus”, liderada per Carles Pellicer i seguida per Montse Vilella, Teresa Pallarès, Montserrat Caelles, Pep Cuerba, Mariluz Caballero, Hipòlit Monseny, Dolors Sardà, Pere Aluja i Joaquim Enrech. Una llista transversal ideològicament però entorn un projecte comú de ciutat.